Skrei i kokossaus

Skrei i kokossaus

Denne thai-inspirerte skrei-oppskriften gir deg silkemyk hvit fisk som koker i en deilig kokosmelksaus med asiatiske smaker. Den er enkel å lage i én panne – perfekt for travle hverdager! Fungerer også utmerket med torsk.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Stek løk, gulrot og paprika i en stekepanne med litt olje til det blir gyllent (ca. 5 minutter).
  2. Ha oppi revet hvitløk og ingefær. Stek et lite minutt.
  3. Ha oppi kokosmelk, brunt sukker, fiskesaus og lime. Hakk buljongterningen i mindre biter og tilsett i sausen. Kok opp og la det putre på medium varme i 10 minutter. Hvis sausen blir veldig tykk så kan du spe på med mer kokosmelk eller vann.
  4. Ha fisken oppi kokossausen og la det koke under lokk på medium varme til den er gjennomkokt (6-9 minutter).
  5. Skru av varmen og ha oppi grønne erter.
  6. Servér med ris, gjerne toppet med chili, vårløk og frisk koriander.
Del på Facebook