Skumle gresskarlapper

Det er smart å bruke innmaten i gresskaret du huler ut til halloween. Bak det i ovn på 175 c til det er mørt. Mos med en stavmikser. Da har du et godt utgangspunkt med mos som du kan bruke til lapper, supper eller mos. Dette er søte lapper.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 dl mos av gresskar
  • 2 dl lettmelk
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ss malt kanel
  • 3 ss sukker
  • 2 egg
  • 3 ss olje til steking
  • 1 ss kakaopulver til "tegnedeig"

Fremgangsmåte

  1. Pisk eggene i en bolle. Bland i resten av ingrediensene. La deigen stå å svelle litt.
  2. Ta av 1 dl av røren og bland med 1 ss kakaopulver. Dette skal brukes til å tegne skumle fjes.
  3. Varm en stekepanne. Ha i røre til lapper i ønsket størrelse. Mens de stekes på den ene siden, og før du snur dem, tegner du skumle fjes.
  4. Snu forsiktig og stek videre.
  5. Server med den skumle siden opp.
Del på Facebook