Sprøstekt løk

Nydelig snacks i seg selv, supert som topping på suppe og salater og et must til pølsemiddagen.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 løk
  • 3 dl soyaolje
  • 0,5 ts salt
  • pepper

Fremgangsmåte

  1. Fjern skallet på løkene. Del dem i 2 og skjær dem i tynne skiver.
  2. Tørk skivene godt med kjøkkenpapir.
  3. Varm oljen i en gryte eller en stekepanne.
  4. Stek løken i porsjoner. Bruk en hullsleiv til å ta løken opp med. Legg dem på et kjøkkenpapir slik at oljen renner godt av. Da blir de fine og sprøe.
  5. Dryss over litt salt og pepper.
    Om du ønsker kan du sprøsteke skivene i ovnen. Da blander du dem med litt olje og legger dem utover et stekebrett med bakepapir. Bak i ovn på 200 grader til ønsket sprøhet.
Del på Facebook