Stekte grønne pardron pepper i svart stekepanne på trebord.

Stekte padroner

Padroner, som ser ut som en blanding av grønn paprika og grønn chili er enkle å tilberede. De har kraftigere smak enn vanlig paprika, og det hevdes at hver syvende er ekstra sterk. Stek dem raskt i en varm panne i litt olivenolje og vipps så har du en superenkel tapasrett, eller som en smakfull grønnsak som tilbehør til middagen.

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g padroner
  • 4 ss olivenolje
  • litt flaksalt

Fremgangsmåte

  1. Varm en stekepanne og tilsett en god klunk olivenolje.
  2. Stek padronene i 3–4 minutter på høy varme til de begynner å mykne og får mørke flekker.
  3. Rør om eller rist ofte på pannen underveis i stekingen.
  4. Dryss over litt flaksalt før servering.
Del på Facebook