Sunn kyllinggryte med grønnsaker
Denne indisk-inspirerte kyllinggryten med kokosmelk er full av smak og fylt med skjulte grønnsaker – perfekt for hele familien! Oppskriften er enkel å lage og krydderne gir kyllinggryten en deilig curry-smak. Kanskje dette er en middagsfavoritt du vil lage igjen og igjen?
20-40 min
1,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 220 grader over- og undervarme.
- Kutt grønnsakene i medium store biter. Ha de i en ildfast form og dryss over olje, krydderne og en klype salt. Bak de i ovnen til de blir gylne (ca. 30 minutter).
- Kutt kyllingen i mindre biter og stek de i litt olje til de får en gyllen stekeskorpe.
- Kok opp kokosmelken i en kasserolle med buljong. Ha oppi grønnsakene og kjør det til en jevn saus med en stavmikser. Behold noen grove biter hvis ønskelig.
- Hvis sausen blir altfor tykk så kan du spe på med litt mer kokosmelk eller vann.
- Rør inn kyllingen.
- Topp gjerne gryten med fersk koriander.
- Hvis ønskelig, server gryten med kokt ris.