Pølsemiddag med potet- og pastinakkmos

Sunn pølsemiddag med potet- og pastinakkmos

Magre kjøttpølser med grønnsaker og hjemmelaget potetmos er absolutt en godkjent hverdagsmiddag. I potetmosen kan du blande inn kokte biter av sellerirot, kålrot eller hakkede krydderurter.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 8 lettere kjøttpølse

Potetmos

Fremgangsmåte

  1. Skrell og skjær poteter og pastinakk i små biter og kok dem møre, ca. 20 minutter.
  2. Hell av væsken og mos potetene og pastinakken til stappe.
  3. Tilsett melk, salt og pepper og rør godt.
  4. Klipp eller skjær et kryss i hver ende av pølsene før du varmer dem i pannen med smør. Når pølsene blir varme vil skinnet trekke seg sammen og gi morsomme krøller i enden av pølsene.
  5. Server pølse og potetmos f.eks. med grønnsakspyd som du ser på bildet.
Del på Facebook