Tacopizza

Lag en enkel - men smaksrik pizza med topping av snittet kinakål neste gang du skal servere noe greit og lett f.eks. en fredagskveld.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 dl lunkent vann
  • 2 ss olje
  • 7 dl hvetemel
  • 0,5 strimlet kinakål
  • 1 løk
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 1 pk tørrgjær
  • 0,5 ts salt
  • 500 g karbonadedeig
  • 1 pose tacokrydder
  • 200 g revet hvitost
  • 5 røde cherrytomater

Fremgangsmåte

Bland gjær i hvetemel. Tilsett olje, vann og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbelt størrelse.

Finhakk løk og stek sammen med karbonadedeigen. Hell over tacokrydder og rør godt inn. Tilsett hakket tomat og bland godt sammen. La fyllet småkoke et par minutter og avkjøl litt.

Kjevle ut deigen. Spre fyllet utover bunnen og topp med revet ost. Stek pizzaen i varm ovn - 225°C i 12-15 minutter.

Skjær kinakål i tynne strimler og strø over pizzaen rett før servering. Legg på noen halve cherrytomater. Om du ønsker, så topp med rømmedressing.

Del på Facebook