Minipizza med tomat og mozzarella

Tartine pizzaiola

Skal du ha gjester og skal servere forrett? Da er disse kanapeene smarte å lage. Deilig topping med tomater, vårløk, oliven og bladpersille og på toppen en skive mozzarella.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 faste tomater delt i to uten frø
  • 2 hakket vårløk
  • 6 grønne oliven uten stein, hakket
  • 1 ss veldig finhakket bladpersille
  • extra virgin olivenolje
  • 4 skiver loff
  • 50 g smør
  • 250 g bøffel mozzarella i tynne skiver
  • salt og peper
  • hakket frisk oregano

Fremgangsmåte

  1. Del tomatene i to og skrap ut frøene. Dryss salt på tomatene og sett dem med snittflaten ned på kjøkkenpapir i 5 minutter, slik at de renner av.
  2. Hakk tomatene og bland med hakket vårløk, oliven og bladpersille i en bolle.
  3. Smak til med salt og pepper og drypp over olivenolje.
  4. Stikk ut rundinger av loffskivene med en kakeutstikker eller et glass. og rist dem på begge sider.
  5. Smør de ristede skivene med smør og topp med tomatblandingen.
  6. Legg en skive mozzerella oppå og drypp over noen dråper olivenolje oppå osten.
  7. Pynt med hakket frisk oregano.
Del på Facebook