Potetgryte thai

Thailandsk potetgryte

En enkel potetgryte med smaker inspirert fra Thailand. En vegetarrett med poteter, paprika, curry og kokosmelk og er en fullverdig middag.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Varm olje i en gryte.
  2. Fres løken og tilsett potetbitene. Stek et par minutter.
  3. Ha i currypaste, ingefær, kokosmelk, buljong, chili og tomatpuré.
  4. Bank sitrongresset og ha det i gryta.
  5. Rør rundt og kok opp, og la koke til potetene begynner å bli møre, 7-8 minutter.
  6. Skyll linsene godt. Tilsett linser og strimler av paprika de siste kokeminuttene.
  7. Smak til med limesaft.
  8. Ha i mer væske om gryta blir for tykk.
  9. Serveres med finhakket koriander og båter av lime. 
Del på Facebook