Potetsalat med løk i sursøt saus

Varm potetsalat

En kjempegod og mager potetsalat som smaker litt sursøt. Serveres like godt til spekematen som til den grillede fisken.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok potetene med skallet på. Skrell og skjær dem i litt grove biter. Det passer best med en potetsort som er litt kokefast.
  2. Rens løken og skjær den i tynne skiver.
  3. Kok løkskivene møre i vann tilsatt smør - ca. 10 minutter.
  4. Tilsett eddik, sukker, salt og pepper.
  5. Bland potetskivene forsiktig i sausen.
  6. La potetsalaten trekke (ikke koke) til potetene er gjennomvarme - 7-8 minutter.
  7. Smak til. Salaten skal være frisk sursøt.
  8. Dryss over hakket frisk kruspersille.
Del på Facebook