Waldorfsalat

Waldorfsalat er det naturlige tilbehør til kalkun til jul eller nyttår eller på julens koldtbord. Men du kan også servere Waldorf f.eks. til stekt kyllingfilet eller til røkte kjøttretter.
20-40 min
3,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 1 dl majones
  • 1 dl pisket kremfløte
  • saften av 0,25 sitron
  • 2 ts sukker

Fremgangsmåte

  1. Trinn for trinn-bilde av waldorfsalat
    Start med å blande sammen ingrediensene til dressingen og sett den i kjøleskapet.
  2. Trinn for trinn-bilde av waldorfsalat.
    Hodekålen finsnittes, druene deles i to (fjern evt. steiner) og valnøttkjernene grovhakkes. Skjær epler og ananas i terninger og stilksellerien i skiver.
  3. Oppskriftsbilde av waldorfsalat med blå bakgrunn.
    Bland ingrediensene forsiktig med dressingen. Pynt med druer og valnøttkjerner.
Del på Facebook