Wok med grønnsaker og pasta på hvit tallerken

Wok med grønnsaker, pasta og svinekjøtt

Wok er superrask mat og alltid populært. Her har vi brukt pastinakk, squash, gulrøtter og rød paprika, men det som er fint med wok er at man bruker det man har og de man liker best.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken og la den renne godt av.
  2. Skrell pastinakk og gulrot og skjær grønnsakene i biter og paprika i strimler.
  3. Skjær kjøttet i små, pene biter/strimler.
  4. Wok kjøttet først i olje i varm wokpanne eller stekepanne. Legg kjøttet til side. Wok så grønnsakene i varm stekepanne.
  5. Bland sammen grønnsaker, kjøtt og pasta og varm raskt opp. Smak til med salt, pepper og teriyakisaus.
  6. Server wokretten med hakket frisk timian og gjerne chilisaus til.
Del på Facebook