Wok med hodekål og kokosmelk

Hodekål egner seg godt til å wokke. Det fyller godt og metter godt. Her er en variant med kokosmelk og currypaste.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok nudlene som anvist på pakken.
  2. Rens og finsnitt grønnsakene.
  3. Varm olje i en stor panne, gjerne en wokpanne om du har.
  4. Fres chili, ingefær og hvitløk blank.
  5. Tilsett de finstrimlede grønnsakene. Det er en fordel å ikke wokke for mye av gangen. Har du en liten panne kan du wokke i flere omganger.
  6. Bland kokosmelk og currypaste og ha over grønnsakene i pannen sammen med nudlene.
  7. Smak til med limesaft.
  8. Dryss over korianderblader og cashewnøtter og server wokretten nylaget.  
Del på Facebook