Wok med grønnsaker

Wok med kål og kylling

I denne woken får kyllingkjøttet selskap av spenstige grønnsaker og mange gode smaker fra bl.a. hvitløk og ingefær. Her serverer vi nudler til i stedet for ris.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  1. Skjær paprika i strimler. Skjær gulrøtter i tynne strimler.
  2. Skjær kyllingen i små biter.
  3. Varm halvparten av oljen i en wok eller annen panne og stek kjøttet i ca. 3 minutter ved sterk varme. Legg kjøttet til siden.
  4. Varm resten av oljen og stek grønnsaker, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.
  5. Bland i kokosmelken og legg kyllingen tilbake i pannen.
  6. Rør i finsnittet kinakål.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Kok nudler etter anvisningen på pakken.
  9. Strø til slutt på frisk hakket koriander og server.
Del på Facebook