Wok med kål og kylling
I denne woken får kyllingkjøttet selskap av spenstige grønnsaker og mange gode smaker fra bl.a. hvitløk og ingefær. Her serverer vi nudler til i stedet for ris.
20-40 min
1 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Ingredienser
- 1 rød paprika
- 2 gulrøtter
- 1 ss rapsolje
- 400 g kyllingfilet
- 1 ss revet frisk ingefær
- 1 båt hvitløk
- 1 boks kokosmelk
- 1 ts maisstivelse (maizena)
- ¼ kinakål
- salt og pepper etter smak
Tilbehør
- 250 g nudler
- 1 dl hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- Skjær paprika i strimler. Skjær gulrøtter i tynne strimler.
- Skjær kyllingen i små biter.
- Varm halvparten av oljen i en wok eller annen panne og stek kjøttet i ca. 3 minutter ved sterk varme. Legg kjøttet til siden.
- Varm resten av oljen og stek grønnsaker, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.
- Bland i kokosmelken og legg kyllingen tilbake i pannen.
- Rør i finsnittet kinakål.
- Smak til med salt og pepper.
- Kok nudler etter anvisningen på pakken.
- Strø til slutt på frisk hakket koriander og server.
Hvor godt likte du oppskriften?
1
2
3
4
5