Oppgaven til Årets Grønne Kokk 2025 er klar
– Årets oppgave er klar og fram mot 10.desember kan ivrige kokker med ambisjoner om å fremme plantebasert mat melde seg på konkurransen. En jury vil plukke ut 6 lag med to kokker på hvert lag som får anledning til å briljere i finalen på Umami Arena 19.mars i 2025, forteller prosjektleder i Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG), Torjus Lunder Bredvold.
– Oppgaven i år er at de 6 finalelagene skal lage en 3 retters meny for 12 personer live på Umami Arena. Rettene må kun bestå av varer fra den grønne sektoren. Vi byr på en skikkelig utfordring og forventer rift om de få plassene vi har for å utmerke seg, avslutter Bredvold
Konkurransen arrangeres av Opplysningskontoret for frukt og grønt i samarbeid med Norske Kokkers Landsforening Oslo. Samarbeidspartnere er Bama Storkjøkken, Engrosfrukt AS, Odd Langdalen frukt & grønt, ASKO Servering, Sportex og UMAMI Arena.
Mer om oppgaven her .
Mer om konkurransen her