Rød banan
Rød banan har en rød-lilla farge på skallet og et lys rosa og fast fruktkjøtt som blir ganske mykt når bananen er moden . Rød banan er kortere og søtere enn vanlig banan. Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.
Rød banan har en rød-lilla farge på skallet og et lys rosa og fast fruktkjøtt som blir ganske mykt når bananen er moden . Rød banan er kortere og søtere enn vanlig banan. Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.
Bruksområde
Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.
Næringstabell
Næringsinnhold i 100 gram spiselig matvare
- Spiselig del
- 66 %
- Vann
- 76 g
- Kilojoule
- 352 KJ
- Kilokalorier
- 83 Kcal
- Protein
- 1,1 g
- Karbohydrat
- 18,1 g
- Fett
- 0,3 g
- Norsk
- Banan
- Latin
- Musa paradisiaca sapientum
- Engelsk
- Banana
- Tysk
- Banan
- Fransk
- Banane
- Spansk
- Plátano
- Italiensk
- Banana