Rød banan

Rød banan har en rød-lilla farge på skallet og et lys rosa og fast fruktkjøtt som blir ganske mykt når bananen er moden . Rød banan er kortere og søtere enn vanlig banan. Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.

 

Rød banan har en rød-lilla farge på skallet og et lys rosa og fast fruktkjøtt som blir ganske mykt når bananen er moden . Rød banan er kortere og søtere enn vanlig banan. Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.

 

Bruksområde

Rød banan egner seg bedre for baking enn å spise naturell.

Næringstabell

Næringsinnhold i 100 gram spiselig matvare
Spiselig del
66 %
Vann
76 g
Kilojoule
352 KJ
Kilokalorier
83 Kcal
Protein
1,1 g
Karbohydrat
18,1 g
Fett
0,3 g
Norsk
Banan
Latin
Musa paradisiaca sapientum
Engelsk
Banana
Tysk
Banan
Fransk
Banane
Spansk
Plátano
Italiensk
Banana