Fargerik fjøl

Finn fram en fjøl eller en planke og fyll den opp med masse fargerik frukt og grønt, litt spekemat og ost. Vips så har du noe som på fagspråket heter charcuterie. Det er veldig trendy å servere mat på denne måten for tiden, som et lite minikoldtbord.

Det er en enkel og smart måte å servere mat på, gjerne til helgekosen eller spesielle anledninger.

Det er lett å imponere med. La den skinne. Bruk fantasien din.

Til denne fjøla trenger du ikke noen oppskrift. Beregne minst 200 g med frukt og grønt, 50 g ost og 100 g pølse og skinke pr. person.

Reddiker, små tomater, gulrøtter i staver, jordbær, bringebær og agurker i gode tykke skiver, marinerte oliven og kiwibåter er noe av det som er brukt her. Spekeskinke, noen smakfulle ostebiter, oliven hører også med, samt noen brødpinner. Slipp fantasien løs.

Det er garantert en sikker vinner.