Norsk Rødkål
Rødkål har vært en del av Norges kulinariske arv siden vikingtiden og er en billig og næringsrik grønnsak med et høyt innhold av vitamin C og kostfiber. Les mer om hvorfor du bør spise rødkål her.
Fargen på rødkålen kommer fra et stoff som heter antocyanin. Vet du hva som skjer med fargen på vannet når du koker rødkål? Gjett og vinn premier i vår konkurranse.
Fra Jord til Bord
Norsk rødkål er ideell for dyrking i det nordiske klimaet, kjennetegnet ved sine tunge, tett knyttede hoder. I kjøkkenet er rødkål mangfoldig – nydelig rå i salater, syltet, woket eller som en del av surkål.
Oppbevaring for Friskhet
Best lagret ved 0-2°C og høy luftfuktighet for å bevare friskhet og smak.
Rødkål i Oppskrifter
Rødkålen hører hjemme i kostholdet hvis du ønsker en sunn, økonomisk og bærekraftig livsstil. Se alle våre spennende oppskrifter med rødkål her.
Nyt Norsk Rødkål - En Supergrønnsak for Fremtiden!