Airfryer brokkoli

Det er enkelt og raskt å steke brokkolibuketter i en airfryer. Denne metoden gir brokkolien en sprø skorpe utenpå og en myk konsistens inni. Ikke glem å bruke brokkolistilken - den er like deilig! Oppdag de herlige smakene med airfryerstekt brokkoli.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 brokkoli
  • 0,5 ts pepper
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss finhakket friske urter
  • 0,5 sitron

Fremgangsmåte

  1. Skyll og tørk brokkolien. Del den i buketter.
  2. Skrell stilken og skjær den i staver. Stilken på brokkolien skal alltid brukes.
  3. Legg brokkolibuketter og stilker i airfryerkurven.
  4. Bland krydder med olje og pensle over.
  5. Sett kurven inn og velg temperatur på 180 grader om det ikke er et eget program.
  6. Beregn en steketid på ca. 10-12 minutter.
  7. Ta kurven ut og rist litt på den en gang underveis.
  8. Dryss over finhakkede urter og noen dråper sitron før servering. Timian og basilikum gir en fin smak.
Om du ønsker brokkolien gratinert med litt ost så tilsetter du litt revet ost i de siste stekeminuttene, slik at osten smelter.
Del på Facebook