Ananas- og agurksalat

Denne agurksalaten smaker deilig asiatisk av frisk ingefær. Salaten blir ofte servert i både India og Thailand og kan være et friskt tilbehør til både kjøtt- og fiskeretter.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

Fremgangsmåte

  1. Start med dressingen. Splitt opp chilien på langs og skrap ut frø og skillevegger.
  2. Finhakk chilien og rør det sammen med de øvrige ingrediensene.
  3. Skyll agurken og trekk en gaffel nedover den så den blir stripet. Skjær agurken i 1 cm store terninger.
  4. Skrell ananasen, skjær den i skiver og skjær skivene i terninger på størrelse med agurkterningene.
  5. Bland agurk, ananas og ingefær, hell dressingen over og bland salaten godt.
  6. Salaten er super til grillet kylling og annet kjøtt.
Frisk hakket koriander er nydelig i denne salaten.
Del på Facebook