Bakte bifftomater i ildfast fat

Bakte bifftomater

Server bakte bifftomater som tilbehør til det meste av middagsretter. De er også supergode til spekemat, eller som forrett og til tapas.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 bifftomat
  • salt og pepper etter smak
  • 1 dl revet hvitost
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • olivenolje

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 220°C.

Del tomatene i to på tvers og legg dem over i en ildfast form med snittflaten opp.

Strø på salt og pepper.

Fordel reven ost over tomatene sammen med finhakket timian.

Drypp over litt god olivenolje.

Bak tomatene  i ovnen til osten har smeltet, de er gjennomvarme og begynner å trekke seg litt sammen.

Server de bakte bifftomatene umiddelbart.

De kan også bakes på grillen i aluminiumsbakker.

Del på Facebook