Bananis på pinne
Sommerdessert i en fei? Stikk en pinne inn i bananen og legg i fryseren. Du kan også dyppe bananene i sjokolade. Husk bare å ta dem ut av fryseren en liten stund før de skal spises. De smaker utrolig godt, og barna vil elske bananis.
Ingrediensliste
Ingredienser
- 4 bananer
- 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
- 1 ss kokosfett (delfiafett)
- 4 ss kokosmasse
- 4 ss mandelflak
- 4 ss hakkede pistasjenøtter
- 4 ss hakkede valnøttkjerner
Fremgangsmåte
- Del bananene i to på midten og stikk en ispinne inn i bunnen (i snittflaten). Ønsker du mindre is, så del bananene i tre eller fire biter.
- Legg bananene i fryseren.
- Smelt sjokolade med koksfett (delfiafett)
- Dypp bananen i sjokoladen og pynt med det du ønsker
Du kan også pynte bananisen ferdig før de legges i fryseren, men legg dem stødig, slik at de mister minst mulig av pynten.
Hvor godt likte du oppskriften?
1
2
3
4
5