Couscous med laks

Couscous med laks er en lett og fin middag som også passer ypperlig som lunsj i matboksen dagen etter.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del laks i terninger. Skrell og hakk ingefær og hvitløk. Varm olje i en stekepanne og stek laksebiter på høy varme i 2-3 minutter. Tilsett honning og soyasaus og la det steke videre i et par minutter. Senk varmen og ha i ingefær og hvitløk og la det steke videre i ca. 5 minutter.

Rens, skrell og del blomkål i små buketter, gulrot i skiver og brekkbønner i to. Kok opp vann og ha i gulrøtter og blomkål. Kok til det er nesten mørt. Legg i bønnene og kok videre i 1 minutt. Sil av kokevannet over i en annen kjele. Behold grønnsakene i kjelen og hold dem varme med lokket på.

Ha couscousen i kokevannet. La den svelle i 4-5 minutter.

Server laks med couscous og kokte grønnsaker.

Del på Facebook