Couscoussalat med jordbær og avokado

I salaten vår har vi brukt jordbær, men nektariner i biter eller andre bær kan også brukes. Ved å bruke avokado og gryn i salaten, vil den bli ekstra mettende. En god matsalat du godt kan servere til middag.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2,5 dl couscous
  • 5 dl vann
  • 1 ss smør
  • 1 rød grapefrukt
  • 250 g jordbær
  • 2 avokado
  • 50 g salatblad
  • 2 vårløk
  • 0,5 rødløk
  • 1 g Kremet limerøre:
  • 250 g cottage cheese
  • 1 dl crème fraîche lett, 18 %
  • finrevet skall av 1 lime
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Kok couscous etter anvisning på pakken. Tilsett smør, avkjøl.

Skjær grapefrukten i båter uten hinner. Del jordbær i skiver. Rens avokado og del i biter.

Legg couscous på et salatfat. Legg på grapefrukt, jordbær, avokado, salatblader og reker. Strø over hakket løk.

Bland cottage cheese, crème frâiche, limeskall, salt og pepper til en røre. Smak til og server røren til salaten.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook