Crunchy sommersalat med moreller

En skikkelig sommersalat med saftige moreller, crunchy grønnsaker, fetaost og bacon. Nyt den med godt brød eller som en siderett.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Fjern stilkene til morellene.
  2. Fjern steinene i morellene på følgende måte: Legg morellene på et skjærebrett og skvis de med et annet skjærebrett til de sprekker opp. Det kan være lurt å ha på et forkle eller legge et kjøkkenhåndkle over fjøla for å unngå sprut på klærne. Plukk ut steinene og kutt morellene i to.
  3. Sprøstek bacon. Sett til side.
  4. Kutt agurk, paprika og rødløk i terninger.
  5. Ha ingrediensene til balsamicodressingen på et glass med lok og rist til ingrediensene er blandet. Hvis du ikke har et glass med lokk så kan du røre det sammen i en bolle.
  6. Ha ruccula i en bolle med moreller, agurk, paprika, rødløk, pinjekjerner, fetaost og knus baconet over med hånden. Ha oppi dressingen og rør rundt.
  7. Servér med godt brød eller som siderett til for eksempel grillmat.
Del på Facebook