Double baked potatoe

Double baked potatoes

Enkel og deilig dobbeltbakt potet. Med denne oppskriften slipper du bruke lang tid på å bake poteten i ovnen - gjør det heller i mikrobølgeovnen!
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Stikk hull i potetene med en gaffell og ha de på en tallerken. Pensle de med olje og gni inn litt salt.
  2. Ha potetene i mikrobølgeovnen. Kjør potetene på full guffe i 5 minutter, før du snur poteten opp-ned og kjører den 5 minutter til. Hvis du har veldig store poteter så kan det hende de trenger 5 minutter til i mikrobølgeovnen.
  3. Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme.
  4. Kutt av toppet på potetene skrap ut innmaten. Ha innmaten og og potet-toppene i en bolle med rødløk, rømme, halvparten av osten og en klype salt og pepper. Rør ingediensene sammen og ha oppi litt melk av dagen. Rør inn melken til du har en myk potetmos. Ha potetmosen tilbake i potetene og fordel resten av osten over potetene.
  5. Bak potetene i ovnen i 10 minutter.
  6. Topp med finhakka rødløk, paprika og sprøstekt bacon.
Del på Facebook