Crispy potet

Double baked potatoes

20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme.
  2. Stikk hull i potetene med en gaffell og ha de på en tallerken. Pensle de med olje og gni inn litt salt.
  3. Ha potetene i mikrobølgeovnen. Kjør potetene på full guffe i 5 minutter, før du snur poteten opp-ned og kjører den 5 minutter til. Hvis du har veldig store poteter så kan det hende de trenger 5 minutter til i mikrobølgeovnen.
  4. Kutt av toppet på potetene skrap ut innmaten. Ha innmaten og og potet-toppene i en bolle med rødløk, melk, rømme, halvparten av osten og en klype salt og pepper. Rør til du har noe som ligner potetmos. Ha det tilbake i potetene og topp med paprikapulver og fordel resten av osten over potetene.
  5. Bak potetene i ovnen i 10 minutter.
  6. Topp med finhakka rødløk, paprika og sprøstekt bacon.
Del på Facebook