Enkel spagettisaus med gulrot og selleri

Enkel spagettisaus med gulrot og selleri

Vær raus med grønnsakene i spagettisausen. Det er smart og veldig godt å tilsette grønnsaker som gulrot og selleri. Det gir en fin smak og det gjør det lettere å få i seg "5 om dagen".
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Rens og finhakk løk og hvitløk.
  3. Vask, skrell og riv gulrøtter og selleri.
  4. Skjær tomatene i terninger.
  5. Fres løken blank sammen med hvitløk i en panne eller gryte. Tilsett karbonadedeigen og stek den.
  6. Tilsett grønnsakene og tomatpuré.
  7. Tilsett buljongen og oregano, og la sausen koke i ca. 20 minutter.
  8. Ønsker du en sterkere saus, kan du tilsette mer krydder og gjerne en hakket chili. Et par laurbærblad som får koke med i sausen gir en ekstra godt smak, men er ikke nødvendig.
  9. Server sausen med nykokt spagetti.
Del på Facebook