Pizza på trefjøl

Enkel tomatpizza

Tomater er nydelig på pizza! Og med ferdig pizzabunn og ferdig saus, er det fort gjort å servere en deilig pizza på italiensk vis.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 fersk pizzabunn, rektangulær
  • 0,5 glass pastasaus
  • 1 beger rød cherrytomat eller andre småtomater
  • 15 sorte oliven uten stein
  • 2 ss finhakket frisk oregano
  • 2 dl revet hvitost

Fremgangsmåte

Bruk ferdig kjøpt pizzabunn eller lag din egen.

Legg pizzabunnen på en stekeplate kledd med bakepapir.

Smør ferdig pastasaus utover pizzabunnen. Du kan også bruke din egen hjemmelagde saus.

Del tomatene i to og fordel ut over pizzaen. Fordel olivnener utover pizzaen og strø over revet ost. Dryss over hakket frisk oregano til slutt.

Stek pizzaen midt i ovnen ved 220°C i ca. 15 minutter.

Server pizzaen nystekt.

Del på Facebook