Eple-, mango- og blåostsalat servert på hvit tallerken med grønn bakgrunn

Eple-, mango- og blåostsalat

Ost og frukt er en god kombinasjon. Blåmugost setter en pikant smak på denne salaten.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 epler
  • saften av 1 lime
  • 1 beger matyoghurt
  • 200 g blåmuggost
  • 2 ss flytende honning
  • 2 mango
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts balsamicoeddik
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 2 ss grovhakkede valnøttkjerner

Fremgangsmåte

  1. Skjær skrelte epler i båter/biter og ha dem i en bolle. Press limesaft over.
  2. Bland yoghurt og halvparten av osten (smuldret) og smak til med honning. Tilsett noen vanndråper og rør godt sammen.
  3. Del mangoene i to, fjern steinen og skjær fruktkjøttet i pene biter. Bland med eplebitene.
  4. Fordel salatblader, mango- og eplebiter på fire tallerkener.
  5. Ha yoghurtblandingen skjevis her og der og dryss på resten av osten.
  6. Bland sammen olje med litt balsamicoeddik og stenk det over til slutt.
  7. Til slutt ha over hakkede valnøttkjerner (kan sløyfes).
Del på Facebook