Fiskesuppe med grønnsaker

Fiskesuppe med grønnsaker

En deilig fiskesuppe med masse grønnsaker som det tar under 20 minutter å lage. Her har vi brukt gulrøtter, persillerot, stilkselleri og purre, og spicet den litt opp med hakket chili.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Rens grønnsakene. Purren skylles ekstra godt. Skjær grønnsakene i strimler og finhakk hvitløken.

Del chili i to på langs og fjern hinner og frø. Finhakk den.

Skjær fisken i terninger.

Fres grønnsakene, hvitløk og chili et par minutter i olje. Spe med fiskekraft og gi det hele et oppkok. Reduser varmen og tilsett fisken.

Ha hvetemel i matyoghurten og rør til du får en glatt masse. Tilsett denne i suppen under lett omrøring. La det trekke i 2-4 minutter til fisken er nesten mør. Pass på at det ikke fosskoker.

Skrell rekene og fordel dem i tallerknene før suppen øses opp.

Dryss over hakket dill og server.

Del på Facebook