Oppskriftsbilde av fruktsalat med bringebær, appelsin og blåbær servert i glassbolle.

Frisk fruktsalat til påske

Nyt en frisk og fargerik fruktsalat med appelsin og andre gode frukter og bær. Denne enkle påskedesserten er både søt, saftig og full av vårstemning!
Under 20 min
2.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær skallet av appelsinene og grapefrukten og del dem opp i biter.
  2. Skyll pæren og skjær den i biter.
  3. Skjær rundt skallet på  toppen av granateplet og brekk delene fra hverandre. Pirk ut kjerne, gjerne i en stor bolle med vann så slipper du søl. Ta kjerne opp av vannet og la de renne av.
  4. Bland alle ingrediensene forsiktig sammen.
  5. Ha fruktsalaten i en serveringsbolle.
  6. Pynt med mynteblader.
Del på Facebook