Biffsalat med grilla grønnsaker

En skikkelig biffsalat med saftige, grilla grønnsaker, crispy salat og balsamicodressing.
20-40 min
3,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær løken i tjukke ringer og paprikaen i tjukke skiver. Ha grønnsakene i en bolle sammen med cherrytomater og bland grønnsakene med tre spiseskjeer olje, en teskje salt og pepper.
  2. Legg løk, paprika og tomater på et varmt sted på grillen og grill til de er brune på alle sider. Ca 5 minutter.
  3. Grill biffen på hver side til den får en god stekeskorpe (ca 3 minutter). Husk å salte og pepre hver side. Når biffen er ferdiggrilla. la den hvile på en tallerken.
  4. Ha dressing-ingrediensene, salt og pepper i et glass med lokk og rist glasset i ca 30 sekunder. Hvis du ikke har et glass så kan du røre ingerdiensene sammen i en bolle i to minutter.
  5. Ha salat, krutonger og skiver med kål og reddiker på et fat. Topp med grilla grønnsaker, skiver av biffen og pinjekjerner, før du drysser over dressingen. 
  6. Servér!
Del på Facebook