Grillet gresk salat i folie

Grillet gresk salat

Gresk salat med agurk, tomat, løk, oliven og fetaost er alltid populært. Men hvorfor ikke prøve en ny variant. Pakk salaten inn i folie og legg den på grillen til osten har smeltet. Smaken på grønnsakene kommer godt frem etter en runde med varmebehandling.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skrell slangeagurken, og del alle grønnsakene i store biter.
  2. Pensle et ark med tykk stekefolie med litt olivenolje og pakk inn grønnsakene og osten i enten en stor pakke eller i fire porsjonspakker.
  3. La pakkene grille i ca. 10 minutter. Har du ikke grill, kan du putte pakken i ovnen på 200°C i ca. 15 minutter.
  4. Krydre med litt grovt salt og pepper, og server enten som en selvstendig rett eller som tilbehør til annen grillmat.
Del på Facebook