Grillspyd

Grillspyd er en fargerik sommrklassiker der nesten alt blir godt. Du kan ta det du liker av søt frukt, sprø eller saftige grønnsaker. Det fungerer godt med en kombinasjon av forskjellige smaker. Bare husk et lite dryss olje og salt slik at grønnsakene blir skikkelig brune og gylne på grillen.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kutt grønnsakene i ca. en halv centimeter tykke skiver, før du skjærer kjøttet kan i tre cm tykke skiver.
  2. Grønnsaker trenger ofte lenger steketid enn kjøtt, derfor bør disse skivene være tynnere.
  3. Ha alt i en bolle, dryss over olje, salt og pepper og rør til det er blandet med grønnsakene og kjøttet.
  4. Tre grønnsaker og kjøtt på et spyd. Gjerne forskjellige grønnsaker etter hverandre slik at hver bit får nye smaker.
  5. Legg de på grillen og snu når grønnsakene begynner å bli gylne.
  6. Servér når grønnsakene er gylne på alle sider. Gjerne med maisstuing som dip.
Del på Facebook