Potetsuppe i hvit bolle

Grønn potetsuppe

Potetsuppe med masse friske urter og purre blir en skikkelig smaksbombe, og er godt egnet som forrett eller som eget måltid med godt brød til.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skrell poteter og selleri og skjær i biter. Skjær purren i tykke ringer og la koke i vann med grønnsakbuljong. Kok i 10 min. og ha i hakkede krydderurter. Kok videre til potetene er møre. Kjør suppen i hurtigmikser eller med stavmikser til puré.  Rør i fløten og tilsett salt og pepper etter smak. Spe med vann om suppen blir for tykk.

 Suppen blir ekstra god ved å tilsette litt spinat. Legg i 4 dl spinat i siste kokeminutt før du kjører suppen til puré.

Suppen smaker herlig og passer som forrett eller som egen rett med godt brød til.

Del på Facebook