Risotto med grønnsaker

Grønnsakrisotto

Risotto kan lages i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med gulrøtter, sellerirot, chili og hvitløk.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 finhakket løk
  • 3 ss olje
  • 200 g frisk sjampinjong i terninger
  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 3 dl langkornet middagsris
  • 1 finhakket grønn chili - uten frø og hinner
  • 3 gulrøtter i skiver
  • 2 skiver sellerirot i strimler
  • 2 båter presset hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 dl revet parmesan

Fremgangsmåte

  1. Fres løk og sopp i olje i en varm panne.
  2. Tilsett tomater, buljong, chilipepper og ris.
  3. Dette kokes i ca 20 minutter.
  4. Tilsett resten av grønnsakene og kok et par minutter til.
  5. Smak til med salt og pepper.
  6. Serveres med et dryss parmesan og ferskt brød til.
Del på Facebook