Grønnsaksrøre i vaffeljern

En vaffel av grønnsaker. Røren kan stå klar i kjøleskapet slik at f.eks. barna kan steke når de kommer hjem fra skolen. Andre grønnsaker som kålrot, persillerot og sellerirot kan også brukes. Et sprekt tilbehør til middag.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 potet
  • 4 gulrot
  • 200 g sellerirot - ca. 1 skive
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finskåret frisk gressløk
  • 2 egg
  • 0,5 dl nøytral olje
  • salt og pepper
  • 50 g reven parmesan

Fremgangsmåte

  1. Skrell potetene, gulrøttene og selleriroten og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.
  2. Tilsett kruspersille og gressløk og bland alt godt sammen. Tilsett eggene og den revne osten.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Ha oljen i røren.
  5. Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern og avkjøl på rist.

Serveres som en egen smårett eller som tilbehør til middag.

Denne porsjonen er nok til ca. 6 grønnsaksvafler.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 112
Legg til på Min side
Del på Facebook