Grønnsaksuppe med rødbeteboller

Grønnsaksuppe med rødbeteboller

En suppe med masse deilige grønnsaker i. Til og med "kjøttbollene" er laget av grønnsaker. En herlig suppe som både små og store liker.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Rødbeteboller

Fremgangsmåte

Rens grønnsakene til suppen og skjær dem i terninger.

Kok grønnsakene i buljongen/kraften i 2-3 minutter.

Rødbeteboller:

Bland alle ingrediensene til en farse, og la den hvile i 20 minutter. Om farsen blir for løs, kan du ha i lett mer potetmel.

Form små boller av farsen og stek dem i litt olje i en panne. Den må ikke være for varm.

Server suppen med rødbeteboller i.

 

Bytt ut sammalt hvete med glutenfritt mel for å få glutenfrie rødbeteboller. Resten av suppen er både glutenfri og laktosefri.

Del på Facebook