Grønnsaksvafler

Denne smakfulle vaffelrøren er ideell for både store og små, og et flott alternativ til brødskiver. Med muligheten til å forberede røren på forhånd og oppbevare den i kjøleskapet, er disse vaflene perfekte å ta med på tur, eller servere som en del av et tapasmåltid med for eksempel røkelaks. For en kreativ vri, prøv å tilsette revet kålrot, persillerot, eller pastinakk i røren. Disse glutenfrie vaflene er også et spennende tilbehør til suppe. En enkel og fleksibel oppskrift som fornyer måltidene dine.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Bland egg, den revne osten og olje i en bolle.
  2. Skrell og riv potet, gulrot og sellerirot på et råkostjern. Press ut så mye fuktighet du kan.
  3. Skyll purren godt og skjær den i tynne skiver.
  4. Bland alt godt sammen. Smak til med pepper og eventuelt litt salt.
  5. Du kan gjerne krydre røra ekstra om du ønsker. Urter som persille, timian og rosmarin er også nydelig i!
  6. Stek grønnsaksvaflene i et varmt, smurt vaffeljern. Avkjøl på rist.

Denne porsjonen er nok til ca. 5-6 vaffelplater.

Del på Facebook