Hvit asparges med eggehakk og klarnet smør

Hvit asparges med eggehakk

Egg og asparges smaker kjempegodt sammen, og vårløken setter en ekstra snert på smaken. Serveres for eksempel som en forrett, som snacks eller et lett lite kveldsmåltid.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skrell aspargesen og kutt vekk 1-2 cm av den nederste delen. Kok aspargesen 3-6 minutter avhengig av tykkelsen.
  2. Hell av vannet.
  3. Visp hviten og plommen på eggene hver for seg med en gaffel.
  4. Tilsett olje og eddik - halvparten i hvitene og resten i plommene. Du kan også bland alt sammen.
  5. Smak til med salt og pepper.
  6. Legg tre asparges på hver tallerken og fordel hakkede eggehviter og plommer i en remse over aspargesene sammen med hakket vårløk.
Del på Facebook