Hvitløksbaguetter

De nydeligste hvitløksbaguettene lager du selv. Det er enkelt og kjempegodt og passer til enhver anledning. Husk å lage nok. De får fort bein å gå på.
Over 60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Del hvitløkene i to på tvers. Legg dem i folie, ha litt olje over og pakk dem inn.
  2. Bak i ovnene på 200 grader i ca. 45 minutter.
  3. Klem ut innmaten på hvitløken når de er skikkelig møre.
  4. Bland innholdet med smør og urter. Bruk de urtene du ønsker selv. Persille, gressløk, timian og/eller basilikum er nydelig i hvitløksmør.
  5. Del baguettene i skiver eller på tvers og så på langs.
  6. Smør på hvitløkssmør.
  7. Stek baguettene ovn på 200 grader, til de har fått litt farge.
  8. Server gjerne som en egen liten rett eller med salat ved siden av.
Del på Facebook