Glass med jordbærsalsa på brun fjøl

Jordbærsalsa med vårløk og mango

En perfekt salsa til det meste av sommermaten eller utematen. Den holder seg fint i kjøleskap i noen dager.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skyll jordbærene og rens dem. Skjær bærene i små terninger.
  2. Skrell mangoen og skjær den i små terninger.
  3. Skyll og finhakk vårløken.
  4. Kutt av stilken på chilien. Del chilien i to og fjern frøene. Finhakk chilien.
  5. Knus og finhakk hvitløken.
  6. Ha frukt og grønt i en stor bolle. Ha oppi olje og eddiken. Rør godt.
  7. La salsaen stå og trekke en times tid for å få frem smaken godt. Den holder seg fint i kjøleskapet i noen dager.
  8. Servér sammen med grilla fisk eller halloumi. Gjerne i lefse eller burgerbrød.
Del på Facebook