Knuste poteter

Disse potetene med parmesan og timian er nydelige å servere sammen med tapas eller som en egen liten rett. De vil garantert smake dine gjester.
40-60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 kg potet - små
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss hakket frisk timian
  • salt
  • revet parmesan

Fremgangsmåte

  1. Skrubb potetene og kok dem i lettsaltet vann til de er akkurat ferdig kokt.
  2. Legg de kokte potetene på stekeplate med bakepapir eller i en ildfast form. Hold rundt poteten og trykk dem flate med en gaffel.
  3. Pensle de knuste potetene med olivenolje, dryss med timian, revet parmesan og salt og bak potetene gylne i ovnen i ca. 30 minutter.
  4. Server med et dryss timian.
Sist oppdatert 25. november 2019
Liker 0
Legg til på Min side
Del på Facebook