Lammewrap

Lammewrap med gresk salat

Har du rester av påskelammet? Wraps er perfekt når du vil bruke opp rester! Pakk restene av kjøttet inn i en wrap sammen med gresk salat, poteter og dressing. Enkelt, friskt og skikkelig godt dagen derpå.
40-60 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g lam - gjerne rester
  • 1 ss malt spisskummen
  • 0,5 ts malt kanel
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 200 g poteter
  • 1 ss paprikapulver
  • 4 store hvetetortilla

Hvitløksdressing

Gresk salat

Fremgangsmåte

Lag ovnsbakte poteter:

  1. Forvarm ovnen til 220 grader over- og undervarme
  2. Kutt potetene i båter.
  3. Ha de i en ildfast form med paprikapulver, salt, pepper og litt olje.
  4. Bland godt og stek i ovnen til potetene blir gylne (ca. 25 minutter).

Lag gresk salat:

  1. Kutt tomat, rødløk og agurk i mindre biter. Ha det i en bolle med persille, fetaost og rødevinseddik. Bland godt.

Lag resten av wrappen:

  1. Ha yoghurt i en liten skål og bland med hvitløk, salt og litt olivenolje.
  2. Skjær lammekjøttet i tynne skiver. Ha kjøttet i en panne med spisskummen, kanel, hvitløkspulver og en skvett olje. Stek kjøttet til det får stekeskorpe (ca. 5-10 minutter)
  3. Spre hvitløksdressing utover en wrap. Ha på kjøtt og poteter, og den greske salaten.
    Topp gjerne med litt granateple, og hvis du vil ha en autentisk gresk salat kan du ha oliven i også!
Del på Facebook