Løkpizza

Med en ferdig pizzadeig er det fort gjort å lage denne pizzaen med god smak av løk.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 fersk pizzabunn, rektangulær eller rund

Fyll

  • 1 boks hakkede hermetiske tomater gjerne med basilikum og hvitløk
  • 1 rødløk i tynne båter
  • 1 gul løk
  • 3 båter finhakkede hvitløk
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 ss frisk oregano
  • 2 ts sukker

Fremgangsmåte

  1. Legg pizzabunnen på stekeplate.
  2. Stek løk og hvitløk i smør i en varm panne til den er blank og myk og dryss over litt sukker.
  3. Hell væsken av tomatene og fordel tomathakket over pizzabunnen. Legg over den stekte løken og klipp over fersk oregano (tørket kan også brukes).
  4. Strø på osten.
  5. Stek pizzaen ved 200 grader C i ca. 10 minutter midt i ovnen.
  6. Server den straks den er nystekt.
Del på Facebook