To boller med salat på blomstrete duk

Middagssalat med rødløk og appelsin

Med litt rester av grønnsaker fra middagen i går, lager du kjapt en mettende middagssalat. Topp det hele med mangochutney og melonyoghurt for en eksotisk smak.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 små hjertesalat revet i biter
  • 2 tomater i båter
  • 0,5 rødløk i tynne ringer
  • 1 appelsin - skrelt og delt i fileter
  • 4 ss mangochutney
  • 2 kyllingfilet
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grillkrydder
  • 2 dl kokt hurtigris eller annen kokt ris

Dressing

  • 1 beger fruktyoghurt med melon

Fremgangsmåte

  1. Brun kyllingfiletene i smør i stekepanne. Krydre med salt og grillkrydder. La dem steke på svak varme til de er gjennomstekte. Skjær filetene i tynne skiver.
  2. Bruk rester av kokt ris eller kok ris og avkjøl.
  3. Bland alt til salaten i en stor bolle eller fire porsjonsboller og drypp mangochutney over.
  4. Server yoghurt til som dressing.
  5. Godt brød smaker godt til.
Del på Facebook