Omelettmuffins med tomat

Hvorfor ikke lage omeletten i muffinsformer? Det er enkelt og godt, og de er supre å servere til frokost, ha i matpakken, eller ha med som turmat.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 egg
  • 2 ss lettmelk
  • 80 g revet hvitost
  • 80 g kokt skinke i biter eller stekt bacon
  • 10 røde cherrytomater
  • 1 ss finhakket frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  1. Pisk egg og melk sammen. Bland med ost og skinke.
  2. Hell røra i muffinsformer. Stikk tomatene ned i.
  3. Stek muffinsene 12-15 minutter på 180 grader. Steketiden kan variere etter som hvor store de er. De skal stivne helt.
  4. Server gjerne brød til.

Lag en variant med asparges i sesongen. Samme framgangsmåte som over, men ha aspargesbiter i formene sammen med tomatene.

Del på Facebook