To stykker grønnkålomelett på hvitt fat

Ovnsbakt grønnkålomelett

En enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Denne kan du, sammen med godt brød, gjerne kan servere som middag på en travel dag.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Ha oljen i en stekepanne med avtagbart håndtak og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, ca. 2 minutter. Har du ikke en slik panne, kan du helle blandingen over i en ildfast form når egg- og cottage cheese-blandingen tilsettes.
  2. Tilsett potetterninger og hakket grønnkål og la det surre videre i 5 minutter.
  3. Pisk eggene lett og tilsett cottage cheese, salt og pepper.
  4. Hell blandingen over grønnsakene og potetene i pannen. Rør rundt, slik at grønnsakene fordeler seg jevnt i pannen.
  5. Sett pannen inn i ovnen og stek omeletten på 200°C til den har stivnet, ca. 15 minutter.
  6. Server omeletten med godt, grovt brød.
Del på Facebook