Ovnsbakt grønnkålomelett
En enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Denne kan du, sammen med godt brød, gjerne kan servere som middag på en travel dag.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Ha oljen i en stekepanne med avtagbart håndtak og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, ca. 2 minutter. Har du ikke en slik panne, kan du helle blandingen over i en ildfast form når egg- og cottage cheese-blandingen tilsettes.
- Tilsett potetterninger og hakket grønnkål og la det surre videre i 5 minutter.
- Pisk eggene lett og tilsett cottage cheese, salt og pepper.
- Hell blandingen over grønnsakene og potetene i pannen. Rør rundt, slik at grønnsakene fordeler seg jevnt i pannen.
- Sett pannen inn i ovnen og stek omeletten på 200°C til den har stivnet, ca. 15 minutter.
- Server omeletten med godt, grovt brød.