Ovnsbakt grønnsaksomelett

En omelett med masse mat i som sammen med en salat er et fullgodt middagsalternativ. Her har vi dandert grønnsaker som et fjes i omeletten for å gjøre den ekstra barnevennlig.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 190°C.

Rens og knus hvitløk. Skrell mandelpoteter og løk, og del paprika i to og rens den for frø og hinner.

Skjær poteter, løk, squash og paprika i terninger.

Fres potet- og løkterningene i litt olje i 3-4 minutter. Tilsett resten av grønnsakene og fres videre et par minutter.

Visp sammen egg, rømme og melk og bland inn grønnsaksterningene.

Hell blandingen over i en smurt ildfast form eller en smurt tett kakeform. Dryss revet ost på toppen.

Bak omeletten i ca. 30 minutter til eggeblandingen har stivnet.

Skjær omeletten i "kakestykker" og server den enten lun eller kald med godt brød og en salat til.

Del på Facebook