Pizzapinnebrød

Pizzapinnebrød

Klassisk pinnebrød er godt, men pizzapinnebrød grillet over bål smaker fantastisk! Enkelt å lage og skikkelig god turmat.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 pk ferdig pizzadeig (rå), langpanne - gjerne grov
  • 2 dl hermetiske tomater - eller pizzasaus
  • 1 liten rødløk i små biter
  • 0,5 paprika i små biter
  • 75 g pepperonipølse i skiver
  • 100 g hvitost revet
  • 1 ts tørket oregano

Fremgangsmåte

Dette gjør du hjemme:

  1. Smør tomatsausen utover pizzaen. 
  2. Ha på revet ost, grønnsaker og pepperoni.
  3. Dryss over oregano.
  4. Brett halvparten av pizzaen over den andre.
  5. Skjær pizzaen i 5-6 strimler.
  6. Brett bakepapir rundt strimlene og ha de i en stor matboks eller pose. Det kan være lurt å ha med en liten kniv i tilfelle strimlene klistrer seg til hverandre på turen.

Dette gjør du på tur:

  1. Surr strimlene rundt en pinne.
  2. Grill over glørne på bål.
Del på Facebook